cărți care inspiră

Cine suntem?

Interjecția „Evrika! 1?7 este atribuită lui Arhimede, un învățat al lumii antice. O folosim atunci când ne vine o idee strălucită sau când simțim că am găsit, în sfârșit, un element lipsă din puzzle-ul numit: VIAȚĂ.

EVR!KA Publishing e despre entuziasmul identificării unor soluții la problemele cu care ne confruntăm, despre satisfacția inovării și puterea creativității în business și în viața personală.

Aducem momente „EVR!KA 1?7
în viețile oamenilor prin cărți care inspiră!

EVR!KA Publishing este cea de-a patra editură fondată în cadrul grupului editorial Universul Juridic și își are rădăcinile în Colecția Business, care a funcționat în interiorul Editurii Universul Juridic, fiind printre primele inițiative de acest fel din România și singura care s-a axat, în mod strategic, pe autorii autohtoni de carte practică. În cadrul acestei colecții, printre alte titluri notabile, a văzut lumina tiparului cartea lui Marius Ghenea, Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri, probabil cea mai citită și citată carte de business scrisă de un român pentru români.